Vi ses den 5 februari klockan 11 till 13.15 i NBV:s lokaler i gamla Munksjöfabriken. Sömnad, snack, fika och planering för våren. Du får gärna ta med något hantverk som du håller på med, och ett bidrag till fikabuffén!

Lokalen ligger i byggnaden närmast Munksjöparken, trapphuset längst till höger och en trappa ner. Närmaste busshållplats är Munkplan. Parkering finns inne på fabriksområdet.

Kommande händelser att lägga på minnet:

  • 26 februari: Årsmöte. Kallelse kommer.
  • 2-4 juni: ”I löv och lust”, mini-event på Visingsö. Arrangeras av ”kringstapplande medlemszombies” från den numera nedlagda föreningen Ekengaard. Det blir medeltidscamping, bågskytte, kanske piltillverkning och lite annat trevligt? Det går bra att bara komma över dagen den 3 juni för den som inte vill campa. Mer information kommer längre fram.
  • 13-15 oktober: Juneborgs eget event Boar Hunt. Vi har bokat Brittebo lägergård utanför Bottnaryd. Bågskytte, stridslekar, brunchbankett med mera! Mer om detta när vi har hunnit börja planera mera. Alla Juneborgare, nya som gamla, är varmt välkomna att ingå i planeringsgruppen eller hjälpa till på plats. (Eller både ock.)
Kategorier: Juneborg